Με την ευλογία Χρυσοστόμου η βασιλόπιτα του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου ( ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 12:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με την ευλογία Χρυσοστόμου η βασιλόπιτα του Δικηγορικού Συλλόγου Γυθείου ( ΦΩΤΟ)

Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δικηγορικός Σύλλογος Γυθείου, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου. Έπειτα από πρόσκληση της προέδρου του συλλόγου, κ. Ανθής Μπαλιτσάρη, τη βασιλόπιτα ευλόγησε κι έκοψε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’.
Στη σύντομη ομιλία του, ο σεβασμιώτατος ανέφερε: «Η πατρίδα μας σ’ αυτή την συγκυρία με τις προκλήσεις της Τουρκίας χρειάζεται ομοψυχία και ενότητα. Οι διαιρέσεις και τα σχίσματα προξενούν κακό σε πολλαπλά επίπεδα. Η Εκκλησία, ως κοινωνία προσώπων αγάπης, συμβάλλει στην ομοψυχία και ενότητα. Αλλά και οι επιστήμονες, ιδιαιτέρως δε οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, μπορούν να ενισχύσουν την ομοψυχία της κοινωνίας που όλοι χρειαζόμαστε», σημείωσε ο κ. Χρυσόστομος.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος Πρωτοδικών Γυθείου κ. Κωνσταντίνος Βαΐτσης, δικαστές, δικαστικοί υπάλληλοι και δικηγόροι.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος