Επιμόρφωση ενηλίκων στο ΚΔΒΜ του Δήμου Ευρώτα

Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2020 11:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιμόρφωση ενηλίκων στο ΚΔΒΜ του Δήμου Ευρώτα

Συνεχίζεται η λειτουργία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Δήμου Ευρώτα στο οποίο θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και τοπικής εμβέλειας. Τα προγράμματα υλοποιούνται από τον Δήμο Ευρώτα σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Ειδικότερα, στο ΚΔΒΜ. του Δήμου Ευρώτα μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:
α) Συμβουλευτική σε εξειδικευμένα θέματα (σχολικός εκφοβισμός, πρόληψη εξαρτήσεων, διατροφή κλπ): 25 διδακτικές ώρες
β) Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών: 25 διδακτικές ώρες
γ) Κοινωνική οικονομία και Κοινωνική επιχειρηματικότητα: 50 διδακτικές ώρες
δ) Νέες τεχνολογίες στην τρίτη ηλικία: 25 διδακτικές ώρες
ε) Επεξεργασία κειμένου-διαδίκτυο: 50 διδακτικές ώρες

Τα παραπάνω προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες, ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου του υποψηφίου.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθυνθείτε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα, στα τηλέφωνα: 2735360030 και 2735360026 και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος