Και διευθυντής και δωρητής ο Αν. Μαριόλης στο ΚΥ Αρεόπολης!

Αγόρασε εξοπλισμό με δικά του έξοδα

Παρασκευή, 17 Ιανουάριος 2020 18:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Και διευθυντής και δωρητής ο Αν. Μαριόλης στο ΚΥ Αρεόπολης!

Τον όρκο που έδωσε στον Ιπποκράτη φαίνεται να τιμά στο έπακρο ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης Δρ. Ανάργυρος Μαριόλης, καθώς προχώρησε στην αγορά δυο μηχανημάτων φυσικοθεραπείας και τα δώρισε στο Κέντρο Υγείας, προκειμένου να εξοπλίσει το τμήμα φυσικοθεραπείας το οποίο υπολειτουργούσε. Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2018 όταν το Κέντρο Υγείας Αρεόπολης απέκτησε φυσικοθεραπεύτρια, μετά από μετάταξη νοσηλεύτριας που προσέφερε τις υπηρεσίες της σε αυτό. Οι επίμονες εκκλήσεις του Αν. Μαριόλη, ώστε να εξοπλιστεί το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης, δεν βρήκαν ανταπόκριση από την αρμόδια 6η ΥΠΕ και έτσι ο ίδιος αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά δύο μηχανημάτων κόστους 2.000 ευρώ με προσωπικά του έξοδα.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο κ. Μαριόλης συμβάλλει οικονομικά στη στήριξη του Κέντρου Υγείας, όπου προΐσταται με επιτυχία εδώ και χρόνια, καθώς και στο παρελθόν έχει συνδράμει στις διάφορες ελλείψεις που έχουν ανακύψει.

Υπενθυμίζεται πως ο Δρ. Ανάργυρος Μαριόλης ανακηρύχθηκε καλύτερος Οικογενειακός Γιατρός για το 2019 από τον έγκριτο οργανισμό WONCA Europe. Σύμφωνα με τον οργανισμό WONCA, o Δρ. Ανάργυρος Μαριόλης είναι ο μοναδικός γιατρός που έλαβε βραβείο από την Ακαδημία Αθηνών (το 2016) για τις υπηρεσίες του στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και την προσφορά του στην ελληνική κοινωνία.

Πριν από λίγες ημέρες, επίσης, ο κ. Μαριόλης αναδείχθηκε Άνδρας της Χρονιάς για το 2019 σε ψηφοφορία του ανδρικού περιοδικού «Menshouse», ανάμεσα σε υποψηφιότητες όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κ.α..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος