Διάκριση για τον Λάκωνα δημοσιογράφο Γιάννη Κορομβόκη (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 15:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διάκριση για τον Λάκωνα δημοσιογράφο Γιάννη Κορομβόκη (ΦΩΤΟ)

Κάθε χρόνο, το Ίδρυμα Μπότση βραβεύει δημοσιογράφους, έντυπα και μέσα ενημέρωσης που σέβονται το δικαίωμα των πολιτών στην ενημέρωση. Με αυτά τα κριτήρια , πραγματοποίησε την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου την 36η τελετή απονομής δημοσιογραφικών βραβείων του ιδρύματος που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Σταρόγλου στην Αθήνα. Οι απονομές των βραβείων έγιναν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Ανάμεσα στους διακριθέντες ήταν και ο Λάκωνας κ. Γιάννης Κορομβόκης για το έργο του ως ομογενειακός δημοσιογράφος της Αυστραλίας στην εκπομπή «Διαδρομές Ζωής» που μεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό «2 mm Radio Sydney».

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, υπουργοί, βουλευτές, οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Νίκος Βούτσης και Απόστολος Κακλαμάνης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος κ.α. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, εκπρόσωποι του δικαστικού σώματος, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

 

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος