Πεντάωρη διακοπή ρεύματος την Παρασκευή από Σπάρτη έως χωριά Οινούντος

Όλες οι περιοχές

Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 15:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πεντάωρη διακοπή ρεύματος την Παρασκευή από Σπάρτη έως χωριά Οινούντος

Γενική διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (17/1), από τις 08:00 έως τις 13:00, στις παρακάτω περιοχές του Δ. Σπάρτης: περιοχή Πανεπιστημίου (Σπάρτη), Κοκκινόραχη, Θεολόγος, Κλαδάς, Βουτιάνοι, Σελλασία, Κονιδίτσα, Βασσαράς, Bέρροια, Τσίντζινα, Μ. Βρύση, Βρέσθενα, Καρυές, Βαρβίτσα, Βαμβακού.

Όπως αναφέρει η ΔΕΔΔΗΕ, η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος