Τους Αγίους Τόπους επισκέφτηκαν ο Μητροπολίτης Μάνης και προσκυνητές

Πέμπτη, 16 Ιανουάριος 2020 12:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τους Αγίους Τόπους επισκέφτηκαν ο Μητροπολίτης Μάνης και προσκυνητές

Εκδρομή στους Άγιους Τόπου οργάνωσε τις προηγούμενες ημέρες η Μητρόπολη Μάνης. Η «Ιερή Αποδημία» του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ και της συνοδείας του στα ιερά προσκυνήματα, στα μέρη όπου περπάτησε ο Χριστός, ξεκίνησε την  Παρασκευή 10 Ιανουαρίου.

Πραγματοποιήθηκε προσκύνηση στη Γαλιλαία, Ναζαρέτ, Κανά, Θαβώρειο Όρος, Ιεριχώ, Ιορδάνη ποταμό, Σαραντάριο Όρος, Βηθλεέμ κ.α., ενώ ακολούθησε επίσημη επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, όπου ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος συναντήθηκε με τον  Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’.  Η συνάντηση στο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’ του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ’ και της όλης αποστολής χαρακτηρίστηκε ως «συγκινητική και ωφέλιμος» από τη Μητρόπολη Μάνης.

Οι προσκυνητές της Ιεράς Μητροπόλεως Μάνης ολοκλήρωσαν το ιερό προσκύνημα στους Αγίους Τόπους με τη συμμετοχή στη Θεία Λειτουργία που τέλεσαν οι ιερείς της Μητρόπολης Μάνης μας στον Ναό της Γεννήσεως του Χριστού στη Βηθλεέμ, την μετάβαση στο χωρίον των Ποιμένων και στη Λαύρα του Αγίου Σάββα. Επίσης, οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν και να προσκυνήσουν τον Τάφο του Χριστού, τον Γολγοθά, τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως και τον τάφο της Παναγίας στη Γεθσημανή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος