Κάλαντα από Κροκεάτες στον «δικό» τους υπουργό Πιερρακάκη! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μαζί και ο βουλευτής Ν. Κρητικός

Παρασκευή, 27 Δεκέμβριος 2019 17:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάλαντα από Κροκεάτες στον «δικό» τους υπουργό Πιερρακάκη! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κροκεών ταξίδεψε στην Αθήνα για να ψάλλει τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον συντοπίτη της υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Λάκωνα βουλευτή κ. Νεοκλή Κρητικό. Τα μέλη της Φιλαρμονικής συνόδεψαν στο γραφείο του υπουργού εκπρόσωποι του τοπικού  συμβουλίου Κροκεών.

Σημειώνεται ότι ο Κυρ. Πιερρακάκης είναι ο πρώτος Κροκεάτης που αναλαμβάνει τόσο  υψηλόβαθμο αξίωμα σε οποιαδήποτε κυβέρνηση από καταβολής του ελληνικού κράτους. Είναι γιος του Στέφανου Πιερρακάκη καταξιωμένου χειρουργού-διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο και της δικηγόρου Ποτούλας Στρατάκου.

Μαζί με τον Κυρ. Πιερρακάκη ο βουλευτής Νεοκλής Κρητικός (επίσης με κροκεάτικες ρίζες-γιος της Βούλας Κοσμάκου) δέχθηκαν με μεγάλη ευχαρίστηση αυτήν την αυθόρμητη κίνηση, που αποτελεί δείγμα της αγάπης κι εκτίμησης που τρέφουν οι συμπατριώτες προς το πρόσωπό τους.

Οι κκ Πιερρακάκης και Κρητικός ευχήθηκαν σε όλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές και υγεία και στη συνέχεια μεσα σε εγκάρδιο κλίμα αντηλάγησαν ευχές και δώρα.

Δείτε το video

με πληροφορίες-φωτο από krokees.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος