Στρατόπεδα Γυναικών κι Εθνοφυλακής στη Λακωνία

Η ιδιαίτερη αξίωση του Γ. Δημακόγιαννη

Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 13:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στρατόπεδα Γυναικών κι Εθνοφυλακής στη Λακωνία

Μια ανατρεπτική πρόταση για την αξιοποίηση των δύο στρατοπέδων της Λακωνίας (ΚΕΕΜ Σπάρτης και 3ο Τάγμα Γυθείου), με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό των Ενόπλων Δυνάμεων (21/11), κατέθεσε ο Μανιάτης εκδότης Γεώργιος Π. Δημακόγιαννης (Αδούλωτη Μάνη – Λακωνία Οδός).

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής: «Είχα υποσχεθεί μια δημόσια πρόταση για το παρόν και το μέλλον των δύο σημαντικών στρατοπέδων της Λακωνίας, του μεγάλου ΚΕΕΜ “Συνταγματάρχης Κωνσταντίνος Δαβάκης” στην Σπάρτη και του μικρότερου στρατοπέδου “Ταγματάρχης Πότης Μαντούβαλος” στο Γύθειο, προκειμένου οι τόσο κρίσιμες και χρήσιμες στρατιωτικές μας υποδομές να μην περάσουν στα χέρια των απρόσκλητων “φιλοξενούμενων”, ισλαμιστών λαθρομουσαφιραίων, κατά τον κρυφό και ανίερο σχεδιασμό των -παραδομένων στην δειλία, στις ιδεοληψίες και στις εντολές των ξένων-, ελλαδικών κυβερνήσεων, με προφανείς και αναμενόμενες ασύμμετρες συνέπειες και επιπτώσεις εις βάρος της Λακωνίας και της καθημερινότητας ημών των Λακώνων που (φαντάζομαι) δεν χρειάζονται καμία ανάλυση για “τους Νουν (και Πατριωτισμόν) έχουσιν”!

Είναι απαραίτητη και επιβεβλημένη για την εθνική μας Άμυνα η στράτευση των γυναικών, η στράτευση των νέων Ελληνίδων, για να αποκτήσουν την γνώση της χρήσης των όπλων και να μπορούν (αχρείαστο να ‘ναι) να σηκώσουν και το “βάρος” των μετόπισθεν σε μια επικείμενη επιστράτευση των ανδρών για κάποιο συνοριακό πολεμικό επεισόδιο ή γενικότερη σύρραξη… Οι γυναίκες (με τα παιδιά και τους γέροντες) σε μια τέτοια περίπτωση, θα μείνουν πίσω, σε πόλεις και χωριά, με μια αστυνομία ισχνή, και ΠΑΝΤΟΥ πολλές χιλιάδες περιφερόμενους αλλοφύλους, νέους στην πλειοψηφία τους… Το (καθόλου απίθανο) σενάριο συμπληρώστε το εσείς, ΑΝ μείνουμε όπως είμαστε τώρα!».

Ο Γ. Δημακόγιαννης προσθέτει: «Τιμώντας την Γυναίκα της αρχαίας Σπάρτης που γυμναζόταν κανονικά από τα παιδικά της χρόνια και πολεμούσε υπερασπιζόμενη βωμούς και εστίες όποτε την χρειάστηκε η Πόλη της… Τιμώντας την νεότερη, δρεπανηφόρα Μανιάτισσα Ηρωίδα που δεν το ‘βαλε στα πόδια, αλλά καθήλωσε τους τουρκοαιγυπτίους του Ιμπραήμ τον Ιούνιο του 1826… Το πρώτο Στρατόπεδο Ελληνίδων Γυναικών στην Λακωνία, ΤΩΡΑ! Γυναίκες αξιωματικοί εκπαιδευτές, άξιες Ελληνίδες, ήδη στελεχώνουν μόνιμα όλα τα Σώματα των Ενόπλων Δυνάμεων, για να αναλάβουν την σχετική άριστη οργάνωση και λειτουργία του… Είμαι βέβαιος ότι το θέμα με την στράτευση των Ελληνίδων μπορεί να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ και σε εθελοντική βάση… Και (επιτρέψτε μου, προσωπικά) ως πατέρας δύο νεαρών θυγατέρων καμάρι για μένα θα ‘ναι να τις δω σε λίγα έτη να φορούν (εθελοντικά ή μη) το χακί!

…Μπορούν οι Κούρδισσες, μπορούν οι Ισραηλινές και δεν μπορούν οι Ελληνίδες;! Είναι αστείο και να το σκεφτεί κάποιος…»

Συμπληρωματικά, ο εκδότης επισημαίνει ότι «το δεύτερο στρατόπεδο της Λακωνίας μπορεί και πρέπει να υποδεχτεί και να φιλοξενήσει την απαραίτητη πια (να λειτουργήσει και στην Λακωνία, όπως και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας) Εθνοφυλακή, την επανασύσταση των Ομάδων τύπου ΤΕΑ (σε άλλη βάση και χωρίς τα μετεμφυλιακά σύνδρομα… αν κληθώ, το αναπτύσσω…), στα πλαίσια της απαραίτητης Παλλαϊκής Άμυνας και του δόγματος Πολίτη – Οπλίτη, του δόγματος που έφτιαξε την δόξα της αρχαίας Σπάρτης και διδάσκεται σε πλήθος Στρατιωτικές Ακαδημίες του κόσμου, …εκτός και μόνον του Τόπου και του Λαού που αριστοτεχνικά το επινόησε και το εφήρμοσε!»

Εν κατακλείδι, ο Γ. Δημακόγιαννης τονίζει: «Κανένας λαός, κανένα έθνος δεν επέζησε στην τύχη, ούτε μπορεί να πορεύεται εσαεί με τον αυτόματο πιλότο και την αχαλίνωτη ξενοκρατία… Αναλάβετε οι κυβερνητικοί τις Ευθύνες σας στην Πατρίδα και μην αφήσετε έναν ένδοξο λαό να παραδοθεί (εκ των συνθηκών που εσείς, με τις πράξεις ή την δειλή απραξία σας, δημιουργείτε), να παραδοθεί αμαχητί σε εξωτερικούς εχθρούς αλλά και εσωτερικούς (αλλόφυλους, αλλόδοξους, αλλότροπους) λαούς…

Δημιουργείστε και οργανώστε τις δυνάμεις αποτροπής... ΧΘΕΣ!»

φωτο (Γ. Δημακόγιαννη): γυναίκες του ισραηλινού στρατού (2019)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος