Τρόφιμα στους δικαιούχους ΤΕΒΑ δόθηκαν στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Δεν έλειψαν στιγμές έντασης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019 15:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τρόφιμα στους δικαιούχους ΤΕΒΑ δόθηκαν στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Δωρεάν τρόφιμα (είδη παντοπωλείου, οπωρολαχανικά και νωπά κοτόπουλα) διανέμονται στους δικαιούχους του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ), το τρέχον διήμερο (Πέμπτη 12-Παρασκευή 13/12), από τις 10:00 ως τις 13:00, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Σπάρτης (οδός Βρασίδου 131). Η διαδικασία ξεκίνησε την Πέμπτη, οπότε δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τον χώρο όπου στεγάζεται η δομή, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες δεν έλειψαν στιγμές μικροέντασης από ορισμένους που εξαπέλυσαν λεκτική επίθεση στους αρμόδιους του Παντοπωλείου.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που θα πιστοποιεί τον ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητά τους ή το διαβατήριό τους.

Περισσότερες πληροφορίες στο τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Δήμου Σπάρτης, κατά τις εργάσιμες ημέρες, και ώρες στο τηλ. 2731022226 (εσωτ. 121,122,123,124).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος