Διακοπή ρεύματος έξι ωρών από Πάρκο Γουδέ έως Παλαιολόγιο

Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 14:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπή ρεύματος έξι ωρών από Πάρκο Γουδέ έως Παλαιολόγιο

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος, την Παρασκευή 13/12, από τις 07:30΄ έως τις 13:30΄ στην περιοχή Δημοτικού Διαμερίσματος Μυστρά και ειδικότερα: Από την Επαρχιακή οδό Σπάρτης Μυστρά (στο ύψος του Πάρκου Γουδέ) έως τη διασταύρωση για Παρόρι στο Παλαιολόγιο.

Όπως επισημαίνει η ΔΕΔΔΗΕ, η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος