Το Ιonian συνεχίζει το ταξίδι στην ποιότητα!

Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2019 16:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Ιonian συνεχίζει το ταξίδι στην ποιότητα!

Ο τηλεοπτικός σταθμός Ionian channel κάνει άλλο ένα βήμα προς επίτευξη του στόχου που είναι η ποιοτική ανάπτυξη του προγράμματος, αλλά και του εξοπλισμού μέσω των νέων εγκαταστάσεων στο κέντρο της Πάτρας.

Ένας χώρος που σέβεται τους εργαζόμενους και δίνοντας τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα αντάξιο των προσδοκιών των απαιτητικών τηλεθεατών πλέον.

Το Ionian channel έχει μια σταθερή ανοδική πορεία και σε αυτήν επενδύει για να καταφέρει να είναι ένας περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός αντάξιος ακόμα και των πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών.

Το όραμα για μια περιφερειακή τηλεόραση  που θα αναδεικνύει τα προβλήματα θα ενημερώνει , θα προβάλει τον πολιτισμό των τοπικών κοινωνιών αλλά και θα ψυχαγωγεί είναι ο στόχος αλλά και ο σκοπός του Ionian channel.  

Η επένδυση στην ποιοτική ανάπτυξη του σταθμού τεχνολογικά, δείχνει σεβασμό στον τηλεθεατή αλλά και στον διαφημιζόμενο, δημιουργώντας έτσι το δίπτυχο της επιτυχίας  για αύξηση  τηλεθεατών και  διαφημιζομένων, δίνοντας του την ευκαιρία  να είναι επί της ουσίας ένας ανεξάρτητος και χωρίς αγκυλώσεις τηλεοπτικός σταθμός, που στηρίζεται στο προϊόν που παράγει.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη των κοινωνιών να υπάρχουν ΜΜΕ που στηρίζονται στα πόδια τους και όχι σε υποσχέσεις και σχέσεις  που τους κρατάνε όμηρους, και αυτό θα έπρεπε να είναι το ιδανικό για την κοινωνία αλλά και για τον κάθε τηλεοπτικό σταθμό.

Το όραμα, η σωστή διοίκηση, οι ουσιαστικές επενδύσεις, το κατάλληλο ειδικευμένο προσωπικό, είναι το μυστικό επιτυχίας του Ionian channel.

Το Ionian channel συνεχίζει το ταξίδι του… Μείνετε συντονισμένοι … Τα καλύτερα έρχονται!

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland