Αναγνώριση του έργου της ΕΟΔ Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Βράβευση για την ομάδα στην Τρίπολη

Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2019 16:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναγνώριση του έργου της ΕΟΔ Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Σε μια όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου υπό την αιγίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού στην Τρίπολη, βραβεύτηκε για την προσφορά του το παράρτημα Σπάρτης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Εκτός από την ΕΟΔ Λακωνίας, βραβεύτηκαν και η ΕΟΔ Αρκαδίας, ο Εθελοντικός Σύλλογος «Γαία» Δυτικής Μάνης, ο Ερυθρός Σταυρός, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Νομού Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» και ο Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορινθίας.

Η ΕΟΔ Λακωνίας, επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο κ. Παναγιώτη Πούπουζα και το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου για την τιμή που τους αποδόθηκε.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland