1,5 εκατ. ευρώ για τουριστική πολιτική στην Πελοπόννησο

Εγκρίθηκε το νέο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας

Πέμπτη, 05 Δεκέμβριος 2019 07:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
1,5 εκατ. ευρώ για τουριστική πολιτική στην Πελοπόννησο

Σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ ανέρχεται το κονδύλιο που προϋπολογίζεται το 2020 για την άσκηση τουριστικής πολιτικής από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (3/12) στην Τρίπολη, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Όπως τονίστηκε δε, η πιο πάνω πίστωση είναι ανεξάρτητη από το κονδύλι των 2 εκατομμυρίων ευρώ που μέσω ΕΣΠΑ θα διατεθεί το 2020 για την προβολή της Περιφέρειας, κυρίως διαδικτυακά, αλλά και με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις, συνέδρια κ.α.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα της συμμετοχής σε τέτοιου είδους διοργανώσεις, καθώς και της εν γένει προβολής της Περιφέρειας, οι σχετικές εισηγήσεις προς τον περιφερειάρχη θα γίνονται από 7μελή επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων, εκπροσώπων φορέων που είτε χρηματοδοτούν, είτε συμβάλλουν στην τουριστική πολιτική.

Ψηφίστηκε το τεχνικό πρόγραμμα
Εξάλλου, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας για το 2020, ύψους περί τα 24.500.000 ευρώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος