«Λυγίζουν» τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα (ΦΩΤΟ)

Προβλήματα παρουσιάζει ο πρωτότυπος διάκοσμος στη Σπάρτη

Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 12:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Λυγίζουν» τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα (ΦΩΤΟ)

Μικρά Χριστουγεννιάτικα δέντρα τοποθετήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο κέντρο της Σπάρτης στο πλαίσιο του στολισμού του Δ. Σπάρτης, συνθέτοντας ένα διαφορετικό εορταστικό σκηνικό από προηγούμενες χρονιές. Τα δέντρα με τα πολύχρωμα φωτάκια έχουν στηθεί στις νησίδες επί της οδού Κ. Παλαιολόγου, αποσπώντας θετικά σχόλια από μερίδα πολιτών, χωρίς ωστόσο να απουσιάζουν και οι αρνητικές κριτικές για την επιλογή του συγκεκριμένου διάκοσμου και ιδιαίτερα των σημείων όπου αναπτύχθηκε.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες, παρατηρείται το φαινόμενο της πτώσης των συγκεκριμένων ελάτων στο έδαφος. Τελευταίο ήταν το δέντρο που υποχώρησε από την αρχική του θέση στη διασταύρωση των οδών Κ. Παλαιολόγου και Θερμοπυλών. Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στη συμβολή των οδών Κ. Παλαιολόγου και Λυκούργου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του αντιδημάρχου Σπάρτης κ. Δημήτρη Καπονικολού.

Η αιτία της πτώσης οφείλεται είτε σε κακοτεχνία και πλημμελή στήριξη, είτε σε σκόπιμη ή ακούσια ενέργεια από αγνώστους.

Σχολιάζοντας σχετικά, ο δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης και τέως αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Αποστολάκος πρότεινε: «Αφού η δημοτική αρχή αποφάσισε να βάλει αυτά τα δέντρα στις νησίδες, κάνω πρόταση να τα μεταφέρει ένα μέτρο πιο μέσα, στο εσωτερικό των νησίδων και να φύγουν από τη λωρίδα πεζοδρομίου των νησίδων.

Εκεί που τοποθετήθηκαν είναι σίγουρο ότι εμποδίζουν τους πεζούς και που ίσως άθελα τους τα ρίχνουν».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος