Γιόρτασαν δύο χρόνια δράσης οι συνταξιούχοι ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2019 12:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γιόρτασαν δύο χρόνια δράσης οι συνταξιούχοι ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας γιόρτασε τη Δευτέρα 5/11 τα δύο χρόνια από την επίσημη ιδρυτική του συνέλευση, τον Οκτώβριο το 2017. «Δύο χρόνια (και πάνω) γεμάτα από πολλές δραστηριότητες και αγώνες», σχολιάζει σχετικά το σωματείο.

Στη γιορτή, που διεξήχθη στο κατάμεστο γραφείο του σωματείου στη Σπάρτη, έγινε αναδρομή στις δραστηριότητες, όπως οι συγκεντρώσεις, ενημερώσεις, συσκέψεις, συλλαλητήρια (τοπικά αλλά και στην Αθήνα), οι οποίες -όπως αναφέρει το σωματείο-  «αποτελούν μία πλούσια παρακαταθήκη και εμπειρία για το μέλλον».

Μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησε φαγητό και μουσική.

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας απευθύνει «ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές που πρόσφεραν αφιλοκερδώς, φαγητά, ποτά, γλυκά, άλλα υλικά και προ πάντων εργασία για να πετύχει η εκδήλωση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εξαιρετικούς μουσικούς, Τάσο Σκιαδά και Νίκο Σταυρόπουλο που μας χάρισαν μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Φυσικά ευχαριστούμε και όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες που πήραν μέρος και πρόσφεραν».

Οι επόμενες δράσεις
Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας θα συμμετάσχει στις εξής κινητοποιήσεις:
α) Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στην πορεία που οργανώνεται σε όλες τις πόλεις της χώρας με θέμα το νέο Νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό  που ετοιμάζει η κυβέρνηση.
β) Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο Πανσυνταξιουχικό – Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Αθήνα με πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος