Διακοπή ρεύματος σε περιοχές του νομού Λακωνίας

Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2019 12:08 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπή ρεύματος σε περιοχές του νομού Λακωνίας

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, από τις 09:00 ως τις 11:00 το πρωί, στις περιοχές: Τραπεζοντή, Γκοριτσά, Κεφαλάς, Καλλονή, Αγριάνοι, Χρύσαφα, Γεράκι, Βρονταμά, Αλεποχώρι, Καρύτσα, Κοσμάς.  

Όπως ενημερώνει η ΔΕΔΔΗΕ, η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί και να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος. Ζητείται η κατανόηση του κοινού για την παραπάνω διακοπή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα