Δαβάκης για νέο νοσοκομείο Σπάρτης: «Επικυρώνεται η μεγάλη προσφορά του Ιδρύματος Νιάρχου» (VIDEO)

Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 13:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δαβάκης για νέο νοσοκομείο Σπάρτης: «Επικυρώνεται η μεγάλη προσφορά του Ιδρύματος Νιάρχου» (VIDEO)

Τις ευχαριστίες του προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) εξέφρασε την Πέμπτη (14/11)  από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της επικύρωσης της προσφοράς του Ιδρύματος για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου Σπάρτης.

Ο κ. Δαβάκης ανέφερε ότι «η τροπολογία κύρωσης της προσφοράς του ΙΣΝ αποτελεί σημείο σταθμό για την υγειονομική αναβάθμιση της Λακωνίας, υπογραμμίζοντας ότι οι επίγονοι του μεγάλου ευπατρίδη δεν ξέχασαν την καταγωγή του από τη Βαμβακού της Λακωνίας».

«Το νέο Νοσοκομείο της Σπάρτης θα βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, αλλά και θα ενισχύσει την οικονομική και τουριστική δραστηριότητα στο νομό», είπε στη συνέχεια ο κ. Δαβάκης, για να καταλήξει υπογραμμίζοντας για ακόμη μία φορά «το μεγάλο σφάλμα, εν όψει της προοπτικής κατασκευής του Νοσοκομείου, της απόφασης του κ. Γαβρόγλου να μεταφέρει τη Νοσηλευτική από τη Σπάρτη στην Τρίπολη».

Κλείνοντας, ο κ. Δαβάκης αναφέρθηκε και στις ανάγκες που έχουν οι υπόλοιπες υποδομές υγείας της Λακωνίας –όπως το Νοσοκομείο των Μολάων, το ΕΚΑΒ των Μολάων, η ίδρυση σταθμού ΕΚΑΒ στη Νεάπολη και το Κέντρο Υγείας Καστορείου– υπογραμμίζοντας προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ότι «τώρα, που το Ίδρυμα Νιάρχος προχωρεί σε αυτό το μεγάλο έργο, απελευθερώνονται δημόσιοι πόροι που μπορούν να κατευθυνθούν για την κάλυψη των υπολοίπων αυτών υγειονομικών αναγκών».

Δείτε στο παρακάτω video την τοποθέτηση του Θ. Δαβάκη

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα