Προσφορά αγάπης από το Γεράκι (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2019 09:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσφορά αγάπης από το Γεράκι (ΦΩΤΟ)

Άλλο ένα πακέτο με πλαστικά καπάκια εστάλη από το Γεράκι στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Ένα παιδί μετράει τα’ άστρα».

Εννέα κιβώτια, βάρους 44 κιλών (πάνω από 30.000 καπάκια), τα οποία με τη βοήθεια του Στάθη Σιδερά και της Μαρίας Λιαπάκου- Αποστολοπούλου ετοιμάστηκαν και ταξίδεψαν για Αθήνα.

Όπως αναφέρει ο κ. Χρήστος Μπαλαμπάνος, «για μία ακόμη φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθειά σας, γιατί αν δεν υπήρχε θέληση από όλους εσάς δεν θα καταφέρναμε τίποτα! Ιδιαίτερες ευχαριστίες για τις μεγάλες ποσότητες καπακιών που φέρανε σε: Μαρία Βολάκου, Βιβλιοπωλείο Γνώση και Μελιά Καφέ. Όλοι μαζί μπορούμε...! Σας ευχαριστώ...!»

Μαζί με τα καπάκια του καταστήματος του κ. Μπαλαμπάνου, στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση εστάλησαν και δύο κιβώτια, βάρους 11,5 κιλών που τα προσέφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ζαραφώνας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών