Ενημέρωση για την εποχική γρίπη από την 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης

Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2019 17:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημέρωση για την εποχική γρίπη από την 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Εποχική γρίπη. Προστάτεψε τον εαυτό σου και τους γύρω σου» διοργανώνει η 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Σπάρτης σε συνεργασία με τον  Σύλλογο Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου και ώρα 5:30΄ μμ στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σπάρτης), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Πρόγραμμα ομιλιών:
- Εποχική Γρίπη. Επιδημιολογία – Τρόποι Μετάδοσης – Κλινική Εικόνα – Ομάδες Υψηλού Κινδύνου - Ασφάλεια και Αποτελεσματικότητα Εμβολίου. Θωμάς Κωνσταντίνος- Παθολόγος, Εξειδικευόμενος  Λοιμωξιολογίας, Δ' Παθολογική Κλινική ΕΚΠΑ, ΠΓΝ ΑΤΤΙΚΟ.
- Αντιγριπικός Εμβολιασμός και Μέτρα Πρόληψης Μετάδοσης της Εποχικής Γρίπης.  Βασιλάκος Ηλίας- Επισκέπτης Υγείας, 1η ΤΟ.Μ.Υ. Σπάρτης.
- Φυσικοί Τρόποι Ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού Συστήματος. Δρ. Ρόχας Άνδρεα Πάολα- Επίκουρη Καθηγήτρια Βιολογίας, Τμήματος Νοσηλευτικής, ΠΑΠΕΛ.

«Η ενημέρωση είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις τον εαυτό σου και τους γύρω σου από την Εποχική Γρίπη! Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως!», αναφέρει στο κάλεσμά της η 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα