«Χυδαία η «Πηγή Ειρήνης» στη Συρία»

Καταδίκη της τουρκικής εισβολής από το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 15:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Χυδαία η «Πηγή Ειρήνης» στη Συρία»

Τον πλήρη αποτροπιασμό και καταδίκη του για την τουρκική εισβολή εκφράζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Σε ψήφισμα που υπογράφει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο πρόεδρος του συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός αναφέρονται τα εξής: «Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου καταδικάζει την τρίτη κατά σειρά στρατιωτική εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στη Συρία υπό τη χυδαία κωδική ονομασία “Πηγή Ειρήνης”.

Εκφράζει τον αποτροπιασμό του γα τη σφαγή ενάντια στο λαό της Συρίας και ειδικότερα, σήμερα, ενάντια στους Κούρδους.

Η νέα στρατιωτική επέμβαση του καθεστώτος Ερντογάν έχει στόχο όχι μόνο να πλήξει τον κουρδικό λαό αλλά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για διαμελισμό της Συρίας, τον έλεγχο της περιοχής, των φυσικών πόρων, των πηγών ενέργειας και των οδών μεταφοράς.

Τα επικίνδυνα και αιματηρά σχέδια των πολεμοκάπηλων σκορπίζουν θάνατο και γεννούν τα μαζικά ρεύματα προσφύγων.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον Κουρδικό και Συριακό λαό.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ενώνει τη φωνή του και απαιτεί να σταματήσει η Τουρκική εισβολή και η σφαγή του Κουρδικού και Συριακού λαού από το Τουρκικό επεκτατισμό».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα