Στην Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ Γιαννάκου και Δαβάκης

Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 16:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ Γιαννάκου και Δαβάκης

Στην 65η Σύνοδο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, η οποία διεξήχθη στο Λονδίνο από τις 11 έως τις 14 Οκτωβρίου, συμμετείχαν η Λάκαινα πρώην υπουργός Παιδείας και νυν βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ κ. Μαριέττα Γιαννάκου και ο βουλευτής Λακωνίας και πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων της Βουλής κ. Θανάσης Δαβάκης.

Ο κ. Δαβάκης συμμετείχε στις εργασίες της Επιτροπής Άμυνας και Ασφάλειας, η οποία διαβουλεύθηκε σχετικά με κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν το μέλλον και τη δομή της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, όπως η πυρηνική στρατηγική, τα διδάγματα από τις κοινές ασκήσεις του ΝΑΤΟ, η ασφάλεια στο Βόρειο Ατλαντικό και η αποστολή των Συμμαχικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

Ταυτόχρονα, έλαβε μέρος στις εργασίες της Μόνιμης Επιτροπής, η οποία αποφάσισε για λειτουργικά και οργανωτικά θέματα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης.

Στο πλαίσιο των εργασιών, ο κ. Δαβάκης είχε πληθώρα επαφών με κοινοβουλευτικά στελέχη από διάφορες ξένες αποστολές, με στελέχη της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου, διακεκριμένους ακαδημαϊκούς από το πεδίο της Άμυνας και της Ασφάλειας, καθώς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Συμμαχίας.

 

Στη φωτογραφία οι κκ Μαρ. Γιαννάκου, Αθ. Δαβάκης από τη ΝΔ και ο Ανδ. Λοβέρδος του ΚΙΝΑΛ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος