«Οι αρχές καθαριότητας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια αλλά πρέπει να βοηθάνε και οι συμπολίτες»

Απάντηση Κανακάκου στον «ΛΤ»

Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019 14:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Οι αρχές καθαριότητας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια αλλά πρέπει να βοηθάνε και οι συμπολίτες»

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δ. Σπάρτης σε πρόσφατο δημοσίευμα του «Λακωνικού Τύπου» με τίτλο «μίνι χωματερή πλησίον του δρόμου μεταξύ Μαγούλας-Νοσοκομείου», καθώς με επιστολή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Κανακάκος διευκρινίζει τα εξής:

«Λαμβάνοντας αφορμή από το δημοσίευμά σας της Παρασκευής 18/10/19 σχετικά με την καθαριότητα στο δρόμο Σπάρτης - Μαγούλας (περιοχή Νοσοκομείου) θέλουμε να επισημάνουμε ότι τα σκουπίδια αυτά τα εναπόθεσαν εκεί δικοί μας συμπολίτες, όποτε τους βόλευε, αδιαφορώντας για τη σωστή απόθεσή τους στους κάδους!

Οι αρχές καθαριότητας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια να συμμαζέψουν τα πράγματα, αλλά πρέπει να βοηθάνε και οι συμπολίτες μας!

Καλούμε τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, όταν διαπιστώνουν τέτοιου είδους περιπτώσεις και συμπεριφορές, (α) να ενημερώνουν την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας ώστε να επιλαμβάνεται και αυτού του θέματος, και (β) εφόσον γνωρίζουν τους ασυνείδητους που ρυπαίνουν με αυτό το τρόπο, να μας τους καταγγέλλουν για να εφαρμόζουμε άμεσα εναντίον τους τα προβλεπόμενα από τη Νομοθεσία μέτρα και τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου μας.

Κάποιοι για ταπεινούς αντιπολιτευτικούς λόγους θα σπεύσουν να καταγγείλουν στα ΜΜΕ, όχι αυτούς που ρυπαίνουν αδιαφορώντας για τους συμπολίτες τους και τη δική τους Πόλη, αλλά τις υπηρεσίες καθαριότητας της πόλης μας που καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο όγκο απορριμμάτων με ελλιπή μέσα!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα