Σε εκλογές οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης Σπάρτης

Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2019 14:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε εκλογές οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης Σπάρτης

Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Σπάρτης για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων του στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών, Εμπορικών Σωματείων Λακωνίας. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, από τις 17:00 έως τις 20:00 στο γραφείο του σωματείου που βρίσκεται στη Σπάρτη (οδός Λυκούργου 61).

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο σύλλογός μας, κατά τα τελευταία χρόνια με επιμονή και μεθοδικότητα υπερασπίζεται τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα των μελών του, ασφαλώς, στα πλαίσια του ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος της πόλης και της κοινωνίας, όπου, ως φορέας, παρεμβαίνει σε κάθε πτυχή της δημόσιας ζωής της Σπάρτης και της ευρύτερης περιοχής της».

Καλούνται όλα τα μέλη επαγγελματίες/επιχειρηματίες των καφέ και της εστίασης του Δήμου Σπάρτης, όπου με τη μαζική συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες, όχι μόνο ως ψηφοφόροι αλλά και ως υποψήφιοι, θα ενισχυθεί και ενδυναμωθεί περαιτέρω η θέση και η επιρροή του Συλλόγου ως φορέα εκπροσώπησης και διαβούλευσης, ειδικότερα την τρέχουσα αλλά και την ερχόμενη περίοδο, όπου οι επιχειρήσεις μας βάλλονται πανταχόθεν».

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων τα ενδιαφερόμενα μέλη, καλούνται να επικοινωνούν με τον πρόεδρο (τηλ. επικοινωνίας: 2731025245 & 6945 068370).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος