Τι γίνεται τελικά με τα σκουπίδια στον Δήμο Σπάρτης;

Η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Χρ. Κανακάκου

Πέμπτη, 17 Οκτώβριος 2019 13:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι γίνεται τελικά με τα σκουπίδια στον Δήμο Σπάρτης;

Ολοφάνερο είναι το πρόβλημα της αποκομιδής των απορριμμάτων τις τελευταίες εβδομάδες στους δρόμους του Δήμου Σπάρτης. Δεκάδες πολίτες, αγανακτισμένοι για την απαράδεκτη εικόνα, ζητούν από την αρμόδια υπηρεσία, άμεση λύση στο πρόβλημα.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χρήστος Κανακάκος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να δείξουν κατανόηση και εξηγεί τι πραγματικά συμβαίνει. Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώνουμε  τους πολίτες του Δήμου μας ότι λόγω τριήμερης στάσης εργασίας των εργαζόμενων στο ΚΔΑΥ Τρίπολης με το οποίο συνεργαζόμαστε (καθώς ενός εσωτερικού προβλήματος που είχαμε να αντιμετωπίσουμε με τα καύσιμα των απορριμματοφόρων), παρατηρηθήκαν αρκετά προβλήματα με την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Ενώ τα προβλήματα αυτά έβαιναν προς επίλυση, από σήμερα Πέμπτη 17/10/2019, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών καθαριότητας σε όλη τη χώρα προγραμματίζουν στάσεις εργασίας, αντιτιθέμενοι σε νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν για να μην επηρεαστεί σημαντικά η λειτουργία της υπηρεσίας μας.

Ζητούμε την κατανόηση των συμπολιτών μας.

Στόχος μας είναι πάντα η άρτια εκτέλεση όλων των εργασιών της καθαριότητας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα