Διήμερο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας

Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 15:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διήμερο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από την Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας

Στο πλαίσιο οργάνωσης του Σχολείου Βασικών Γνώσεων Διάσωσης για την εκπαίδευση νέων διασωστών, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Λακωνίας διοργανώνει τη 2η διημερίδα Πρώτων Βοηθειών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στην αίθουσα Λακώνων ποιητών του Διοικητηρίου Λακωνίας. Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν και απευθύνεται σε όσους και όσες επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα παροχής Πρώτων Βοηθειών.      

Θα υπάρξει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στις ακόλουθες θεματολογίες: Αλυσίδα διάσωσης, ΣΕΤΑΠ, πρωτοβάθμια εκτίμηση, τραύματα, εγκαύματα, υποθερμία-θερμοπληξία-αφυδάτωση, πνιγμονή, επιληψία, ΚΑΡ.Π.Α.    

Η ενημέρωση και η εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθεις προσφέρει πολύτιμες γνώσεις στον κάθε ένα ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να βοηθήσουν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και κάθε συνάνθρωπό τους που βρίσκεται σε ανάγκη ή κινδυνεύει η ζωή του.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα