Η Σπάρτη ενίσχυσε την «Κιβωτό του Κόσμου» (ΦΩΤΟ)

Οι ευχαριστίες στον εμπνευστή Ν. Αποστολάκο

Τρίτη, 15 Οκτώβριος 2019 15:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Σπάρτη ενίσχυσε την «Κιβωτό του Κόσμου» (ΦΩΤΟ)

Συγκινητική ήταν η προσέλευση της τοπικής κοινωνίας της Σπάρτης στο κάλεσμα του κ. Νίκου Αποστολάκου, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Τα είδη παραδόθηκαν  την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στα γραφεία του οργανισμού στην Αθήνα, ενώ οι εργαζόμενοι σε αυτόν, ευχαρίστησαν θερμά τον κ. Αποστολάκο για τη συνεισφορά της πόλης της Σπάρτης στο έργο τους.

Σε ευχαριστήρια επιστολή προς τον κ. Αποστολάκο, η «Κιβωτός του Κόσμου» αναφέρει:

«Αγαπητέ μας συμπαραστάτη. Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε χειρονομία αλληλεγγύης από σας,  προσφέροντας μας σεβαστή ποσότητα ειδών διατροφής για την ενίσχυση του έργου μας. Τα πράγματα συγκεντρώθηκαν από εσάς και φίλους και γνωστούς από την πόλη της Σπάρτης.

Τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου, όπως ξέρετε προέρχονται από πολύ φτωχές και δύσμοιρες οικογένειες και περιμένουν τα πάντα από εμάς. Το φαγητό τους, τα ενδύματα τους, τα υποδήματα τους, τα σχολικά τους εφόδια, ο γιατρός και τα φάρμακα τους, τα πάντα παρέχονται από εμάς. Εκείνα δεν έχουν τίποτα άλλο παρά μόνο την Κιβωτό και τη δική σας αγάπη.

Είμαστε σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και σε αυτό έχετε συμβάλλει με τον τρόπο σας θετικά.

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από όλους εμάς εδώ στην Κιβωτό του Κόσμου προς όλους σας για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί.

Καθώς η Κιβωτός του Κόσμου βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση πόρων ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη συμπαράσταση σας. Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τους οικείους σας. Καλό Φθινόπωρο!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών