Ενδυνάμωση των Κοινωνικών Συμπράξεων για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Εργαστήρι στο Διοικητήριο Λακωνίας

Πέμπτη, 10 Οκτώβριος 2019 16:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενδυνάμωση των Κοινωνικών Συμπράξεων για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ

Εργαστήριο ενδυνάμωσης των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης (ΚΣ) Λακωνίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11/10, στο  πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Διοικητικές Κοινωνικές Υπηρεσίες ενεργοποίησης – έναρξης των πράξεων 2018-2019 του ΤΕΒΑ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου: Κοινωνικές Συμπράξεις Αργολίδας, Λακωνίας, Μεσσηνίας» που εντάσσεται στην Πράξη «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD  2014-2020.

Το εργαστήριο, που έχει θέμα «Ενδυνάμωση των Κοινωνικών Συμπράξεων & των Εταίρων τους. Καλές πρακτικές εφαρμοσμένης κοινωνικής πολιτικής σε τοπικό επίπεδο», θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων (1ος όροφος) του Διοικητηρίου Λακωνίας και ώρες από 09:30΄ έως 14:30΄.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Δ. Σχοινοχωρίτης, θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και ο Θ. Βερούτης, αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας. Επίσης, θα συμμετέχει ο κ. Β. Διαμαντόπουλος, γενικός διευθυντής Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Από την ΠΕ Λακωνίας θα συμμετέχει η Π. Φλεβαράκη, αναπλ. προϊσταμένη Δ/νσης Δημ. Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Λακωνίας. Θα συμμετέχουν, επίσης, οι εκπρόσωποι των εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης Λακωνίας καθώς και εκπρόσωποι του τεχνικού συμβούλου του έργου.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα