Ο Θ. Βερούτης αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

Παρθενική συνεδρίαση για το νέο ΔΣ

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 15:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Θ. Βερούτης αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης

Συνεδριάζει για πρώτη φορά τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η νέα σύνθεση του οποίου δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Το νέο ΔΣ απαρτίζουν οι: α) περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας (πρόεδρος), β) Θεόδωρος Βερούτης αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής (με αναπληρωτή τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστο Λαμπρόπουλο), γ) Ανδρέας Τσουκαλάς περιφερειακός σύμβουλος, ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας (με αναπληρωτή τον Αναστάσιο Σαρδέλη περιφερειακό σύμβουλο), δ) Ευάγγελος Γιαννακούρας περιφερειακός σύμβουλος, ως εκπρόσωπος του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης «Νέα Πελοπόννησος» (με αναπληρωτή τον Γεώργιο Ρουμελιώτη περιφερειακό σύμβουλο του ίδιου συνδυασμού), ε) Θεοδόσιος – Ευθύμιος Ζούζουλας α΄ αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, ως εκπρόσωπος των εργοδοτικών οργανώσεων (με αναπληρωτή τον Δημήτριο Μπιλιώνη β΄ αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης), στ) Ευάγγελος Ξυγκώρος πρόεδρος του Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου (με αναπληρωτή τον Ιωάννη Τρουπή πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας), ζ) Φώτιος Κολεβέντης πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας, ως εκπρόσωπος των εργατικών οργανώσεων (με αναπληρωτή τον Παναγιώτη Καμπισιούλη μέλος του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας), η) Γεώργιος Κωστόγιαννης προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Περιφέρειας Πελοποννήσου (με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Πανουκλιά προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων Π.Ε. Αρκαδίας), η) Ιωάννης Παναγιωτούρος προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Αρκαδίας (με αναπληρωτή την Σταματία Πορφύρη προϊστάμενη της Διεύθυνσης Διοίκησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου).

Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου ορίστηκε ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, ο οποίος θα αναπληρώνει τον πρόεδρο όταν απουσιάζει ή κωλύεται ή η θέση είναι κενή.

Σημειώνεται, τέλος, η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου είναι πενταετής.Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος