Σε Πανελλήνια συνέδρια χειρουργικής συμμετείχε ο Ν. Κρητικός (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 09 Οκτώβριος 2019 09:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε Πανελλήνια συνέδρια χειρουργικής συμμετείχε ο Ν. Κρητικός (ΦΩΤΟ)

Στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικών Λοιμώξεων & 8o Πανελλήνιο Συνέδριο Τραύματος & Επείγουσας Χειρουργικής με θέμα «Τραύμα - Λοίμωξη - Σήψη», που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 3-6 Οκτωβρίου,  συμμετείχε ο βουλευτής Νεοκλής Κρητικός με την ιδιότητα του χειρουργού. Ο Λάκωνας βουλευτής ήταν κεντρικός ομιλητής σε στρογγυλό τραπέζι με θέμα «Τραύμα σε ειδικές κατηγορίες ασθενών στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας, Τι πρέπει να γίνεται, τι εφαρμόζεται» στην ενότητα «Παιδιατρικό Τραύμα».  

Δύο επιστημονικές εταιρείες, η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικών Λοιμώξεων και η Ελληνική Εταιρεία Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής, αποφάσισαν να συνενώσουν τις δυνάμεις τους στην διοργάνωση ενός συνεδρίου υψηλών αξιώσεων  και να προσπαθήσουν  με τον καλύτερο τρόπο να προσεγγίσουν θέματα, όσο το δυνατόν μεγαλύτερου φάσματος, των Χειρουργικών Λοιμώξεων, του Τραύματος και της Επείγουσας Χειρουργικής.

Με την παρουσία του στο ιατρικό συνέδριο, ο βουλευτής–γιατρός  Νεοκλής  Κρητικός, υπενθυμίζει, ότι, «το ζήτημα της Υγείας στην Περιφέρεια και ειδικότερα στη Λακωνία είναι αυτονόητο πως θα βρίσκεται συνεχώς στην κορυφή του ενδιαφέροντος του, αφού αφενός το έχει υπηρετήσει και το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα και αφετέρου το δικαίωμα στην υγεία, αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα και κατεπείγοντα θέματα για όλους τους Λάκωνες».

Τέλος ο βουλευτής δήλωσε, ότι, θα συνεχίσει να προσφέρει «για ένα σύστημα Υγείας που θα είναι προσβάσιμο, θα λειτουργεί και δεν θα ταλαιπωρεί, θα σέβεται τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, θα μεριμνά για τους ευάλωτους, θα προλαμβάνει την ασθένεια και θα προωθεί την ευεξία και την καλή ποιότητα ζωής».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα