Δήλωση Θ. Δαβάκη για το ΚΕΕΜ Σπάρτης

Τι αναφέρει για το ενδεχόμενο δημιουργίας προαναχωρησιακού κέντρου

Τρίτη, 08 Οκτώβριος 2019 11:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δήλωση Θ. Δαβάκη για το ΚΕΕΜ Σπάρτης

Με αφορμή δημοσιεύματα του τύπου αθηναϊκών και τοπικών εφημερίδων σχετικά με την εγκατάσταση μεταναστών σε στρατιωτικές δομές της χώρας, μεταξύ των οποίων και το ΚΕΕΜ Σπάρτης, ο βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, πρόεδρος της Επιτροπής Εξοπλιστικών της Βουλής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πριν δύο μέρες, δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου ανέφεραν ότι σχεδιάζεται μετατροπή του «ανενεργού» Κέντρου Εκπαίδευσης Εφοδιασμού Μεταφορών Σπάρτης (ΚΕΕΜ) σε κλειστό προαναχωρησιακό κέντρο. Παρόμοιες αναφορές έγιναν σήμερα το πρωί και σε ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού.

Μετά από όλα αυτά οφείλω να διευκρινίσω ότι το ΚΕΕΜ Σπάρτης είναι ενεργό στρατόπεδο, με αποστολή την εκπαίδευση στρατευσίμων και μόνιμων στελεχών σε κρίσιμες ειδικότητες του Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών.

Συνεπώς, οποιαδήποτε σχέδια μετατροπής στρατοπέδων σε προαναχωρησιακά κέντρα δεν αφορούν ενεργά στρατόπεδα όπως το ΚΕΕΜ Σπάρτης. Αυτό, άλλωστε, μου επανέλαβε και πριν λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα