Στους δρόμους για τα αιτήματά τους οι Λάκωνες συνταξιούχοι (ΦΩΤΟ)

Μαχητική κινητοποίηση στην Καλαμάτα

Παρασκευή, 04 Οκτώβριος 2019 15:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στους δρόμους για τα αιτήματά τους οι Λάκωνες συνταξιούχοι (ΦΩΤΟ)

Σε κινητοποίηση προχώρησαν συνταξιούχοι από την Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία, Αργολίδα και Κορινθία, την Πέμπτη 3/10 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας. Η κινητοποίηση, που περιλάμβανε πορεία στα γραφεία του ΕΦΚΑ, ήταν μέρος του δεκαημέρου κινητοποιήσεων που είχε προκηρύξει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων (ΣΕΑ) σε όλη την Ελλάδα.

Δυναμική ήταν η παρουσία στην κινητοποίηση, του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας, ενώ μαζική ήταν η συμμετοχή και του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Σπάρτης.

Στη συγκέντρωση μίλησαν ο Παναγιώτης Θεοδώρου, πρόεδρος των Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλαμάτας, ο Γιάννης Τόλης, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, και Παντελής Τάτσης,  πρόεδρος της Ομοσπονδία συνταξιούχων του ΟΑΕΕ.

Στη συνέχεια υποβλήθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν τους συνταξιούχους και τοποθετήσεις από αντιπροσώπους των διάφορων σωματείων.

Ακολούθησε πορεία στα γραφεία του ΕΦΚΑ στην Καλαμάτα, όπου οι συνταξιούχοι επέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα