«Είμαστε υπερήφανοι για σας! Τιμήσατε την πόλη μας και την ιστορία της»

Ν. Κρητικός για Λάκωνες Σπαρταθλητές

Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 12:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Είμαστε υπερήφανοι για σας! Τιμήσατε την πόλη μας και την ιστορία της»

«Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια αγαπητοί Λάκωνες και Λάκαινα, Σπαρταθλητές, Τάσο Καραμπάτο, Πάνο Πολίτη, Κώστα Λαμπρινό, Νίκο Κωσταρίδη, Παναγιώτη Καραλιά, Γιάννη Καραλιά, Γιάννη Μαλτέζο, Ειρήνη Γιάννε, Παναγιώτη Βλαχάκο, που λάβατε μέρος στο  φετινό αγώνα υπεραποστάσεως, το 37ο “Σπάρταθλον”», αναφέρει σε μήνυμά του ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός και προσθέτει:

«Πρώτος άγγιξε το άγαλμα του Λεωνίδα ο Καραμπάτος με χρόνο 31:43:40 και λίγο αργότερα ακολούθησε ο Πολίτης με χρόνο 31:55:02. Ακολούθησαν δύο ακόμα Λάκωνες ο Κώστας Λαμπρινός  που τερμάτισε με χρόνο 33:05:35 και ο Νίκος Κωσταρίδης με χρόνο 33:24:43.

Μας χαρίσατε στιγμές συγκίνησης και υπέρτατης υπερηφάνειας.
 Στεφανωμένοι και νικητές, κατακτήσατε το όνειρο σας, μεταφέροντας συγχρόνως και παραδίδοντας σε αυτόν τον τόπο τις αξίες της αγωνιστικότητας, της αφοσίωσης, της υπέρβασης.  Ένα κατόρθωμα, μια προσπάθεια που μας  γεμίζει υπερηφάνεια, όχι μόνο για  αυτούς που κατόρθωσαν να τερματίσουν, αλλά και αυτούς που δεν το κατάφεραν.

Η συμμετοχή σ’ αυτόν τον δρόμο υπεραποστάσεως, ο τερματισμός και η διάκριση- είναι ένα κατόρθωμα.

Είναι για όλους μας το ζωντανό παράδειγμα των ανεξάντλητων δυνατοτήτων της ανθρώπινης θέλησης, της ικανότητα του ανθρώπου που υπερβαίνει τα όρια, γιατί το αγώνισμα του Σπάρταθλου είναι ένας άθλος με την πλήρη σημασία της λέξης.

Είμαστε περήφανοι για σας γιατί με τη συμμετοχή σας ενσαρκώσατε πλήρως το αυθεντικό πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι.

Το πνεύμα της άμιλλας και του συναγωνισμού που γεννήθηκε στην Αρχαία Σπάρτη για να αγκαλιάσει ολόκληρο τον πλανήτη.

Αγωνιζόμενοι μας γεμίσατε υπερηφάνεια, σηκώνοντας ψηλά τη σημαία της Σπάρτης αλλά και της Ελλάδας.

Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, είτε τερματίσατε είτε όχι, για τον αγώνα σας!

Πολλές ευχαριστίες από την καρδιά μου, που τιμήσατε την πόλη μας τη Σπάρτη και την Ιστορία της!»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα