Κλείνει τμήμα της Λυκούργου λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Από παρακαμπτήριες οδούς η κυκλοφορία

Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2019 13:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλείνει τμήμα της Λυκούργου λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Λυκούργου, στο τμήμα από μεταξύ Λεωνίδου και 9ης Μεραρχίας (δρόμος προς Μυστρά), θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη (3/10) και την Παρασκευή 4/10. Για τον λόγο αυτό, η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Υπηρεσίας Δόμησης & Περιβάλλοντος γνωστοποίησε ότι το διήμερο των εργασιών θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από παρακείμενες οδούς. Κατ΄ εξαίρεση θα επιτρέπεται η διέλευση βαρέων οχημάτων και λεωφορείων.

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους, στο τμήμα της οδού Λυκούργου, που θα γίνονται οι παρεμβάσεις του έργου και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης.

«Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία-όχληση  των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων», σημειώνει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Σπάρτης.

Lykourgou
Το τμήμα της οδού Λυκούργου που θα διακοπεί η κυκλοφορία (κόκκινη γραμμή)


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα