Παράταση εγγραφών στις σχολές του ΟΑΕΔ

Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση εγγραφών στις σχολές του ΟΑΕΔ

Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώθηκε ότι δόθηκε παράταση μέχρι την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 για τις  εγγραφές των μαθητών/τριών στις Σχολές ΕΠΑΣ Μαθητείας του Οργανισμού.

Η φοίτηση στις σχολές του ΟΑΕΔ έχει διάρκεια δύο έτη (τέσσερα εξάμηνα). Κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης θα αμείβονται με 21,78 ευρώ την ημέρα ενώ θα έχουν πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν οι κάτοχοι τουλάχιστον ενδεικτικού α' τάξης λυκείου και ηλικίας ως 23 ετών.

Ο ΟΑΕΔ αναπτύσσει προγράμματα μαθητείας σε 30 σύγχρονες ειδικότητες άμεσα συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας και την αναπτυξιακή προοπτική της κάθε περιοχής. Εφαρμόζεται το διττό σύστημα εκπαίδευσης, με πρόγραμμα που εξελίσσεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων και μαθητεία σε επιλεγμένες επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του οργανισμού (www.oaed.gr) και στις κατά τόπους ΕΠΑΣ.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland