Δωρεά 10.000 ευρώ για τα εκκλησιαστικά ιδρύματα Μολάων και Ελίκας

Ευχαριστίες του Μητροπολίτη Ευσταθίου στο ζεύγος Δούκα

Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2019 07:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεά 10.000 ευρώ για τα εκκλησιαστικά ιδρύματα Μολάων και Ελίκας

Η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην οικογένεια Ηλία και Ευαγγελίας Δούκα (φωτο), για την προσφορά 10.000 ευρώ προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού της έργου και ιδιαίτερα των εκκλησιαστικών ιδρυμάτων Μολάων «η Αγία Παρασκευή» και Ελίκας «ο Άγιος Χαράλαμπος».

Ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τις ευγνώμονες ευχαριστίες του στην οικογένεια Δούκα, «που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το ήθος και την φιλανθρωπική της διάθεση, αφού και στο παρελθόν έχει συνδράμει κατ’ επανάληψη το έργο της τοπικής Εκκλησίας». Εύχεται, δε, «ο Δωρεοδότης Θεός να χαρίζει σε κάθε μέλος της οικογένειας υγεία, χαρά και προκοπή».

Σημειώνεται ότι ο σεπτός ποιμενάρχης, από τον Αύγουστο του 2011, κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής στην Ιερά Μονή Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ιέρακος, είχε τιμήσει τον καταγόμενο από τον Λαμπόκαμπο επιχειρηματία κ. Ηλία Δούκα και τη σύζυγό του Ευαγγελία, με την ανώτατη τιμητική διάκριση της Μητρόπολης, τον Μεγαλόσταυρο της Χιλιετηρίδος του Οσίου Νίκωνος μετά τιμητικού διπλώματος. Η διάκριση απονεμήθηκε για την ανιδιοτελή προσφορά τους επί σειρά ετών στο φιλανθρωπικό έργο της τοπικής Εκκλησίας, αλλά και για το γεγονός ότι με δικά τους έξοδα ολοκληρώθηκε η πτέρυγα της εν λόγω μονής, «που κοσμεί την ΙΜΜΣ», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος