Ο Καραβάς γιορτάζει και τιμά την Παναγία

Στις 3 Φεβρουαρίου

Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 18:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Καραβάς γιορτάζει και τιμά την Παναγία

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, η ενορία Καραβά θα εορτάσει με κάθε εκκλησιαστική τάξη την Παναγία, την επονομαζόμενη «Καραβιώτισσα», προστάτιδα της γυναίκας και της μητέρας, καθώς και την Oρθόδοξη γιορτή της μητέρας.

Στον ενοριακό ΙΝ Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης θα τελεσθεί πανηγυρική αρχιερατική Θεία Λειτουργία (07:00-10:00) μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, οερουργούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα δοθεί δώρο σε όλες τις γυναίκες και θα προσφερθεί  κέρασμα στην αίθουσα της ενορίας. Ο εφημέριος της ενορίας και το εκκλησιαστικό συμβούλιο προσκαλούν τους πιστούς όπως τιμήσουν με την παρουσία τους την Παναγία.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα