Θερμά συγχαρητήρια Τζανετέα για τη διάκριση του ελαιολάδου Σακελλαρόπουλου

Τρίτη, 08 Ιανουάριος 2019 13:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θερμά συγχαρητήρια Τζανετέα για τη διάκριση του ελαιολάδου Σακελλαρόπουλου

Με αφορμή την βράβευση του ελαιόλαδου Majestic Blend Flavored Evoo των «Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου», στο World Ranking Evoo 2018 (WREVOO), η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα απέστειλε στον Γ. Σακελλαρόπουλο  την παρακάτω επιστολή:

«Κύριε Σακελλαρόπουλε,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ θερμά για την διάκριση και βράβευση του ελαιόλαδου Majestic Blend Flavored Evoo των «Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου», το οποίο κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης του World Ranking Evoo 2018 (WREVOO) στην κατηγορία Condimento-Flavored Evoo, θέση που για πρώτη φορά κατέκτησε ένα ελληνικό ελαιόλαδο συναγωνιζόμενο δείγματα προερχόμενα από 30 χώρες, ανεβάζοντας έτσι τη χώρα μας στην πρώτη θέση παγκοσμίως σε αυτή την κατηγορία.

Για μια ακόμη φορά οι βραβεύσεις των προϊόντων σας αποτελούν πηγή αισιοδοξίας για το μέλλον των λακωνικών προϊόντων καθώς αποδεικνύουν ότι η Λακωνία μπορεί και να παράγει εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο και να είναι εξωστρεφής ως προς την προώθηση των τοπικών προϊόντων με στόχο την διεθνή τους αναγνώριση. Η συγκεκριμένη διάκριση μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς ένα λακωνικό ελαιόλαδο κατάφερε να φέρει μια παγκόσμια διάκριση για την χώρα μας.

Σας εύχομαι καλή χρονιά, καλή δύναμη και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα