Εγγραφές εκτός ΕΣΠΑ στα ΚΔΑΠ Δ. Σπάρτης

Από τη Δευτέρα 1/10

Σάββατο, 29 Σεπτέμβριος 2018 09:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγγραφές εκτός ΕΣΠΑ στα ΚΔΑΠ Δ. Σπάρτης

Από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου έως και την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των παιδιών -εκτός ΕΣΠΑ- για το 1ο ΚΔΑΠ (Κέντρο  Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) και το 2ο ΚΔΑΠ Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας Δήμου Σπάρτης.

Οι γονείς, που συμμετέχουν εκτός ΕΣΠΑ, οφείλουν να προσκομίσουν τα εξής δικαιολογητικά: 1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, 2. φωτοτυπία ταυτότητας του γονέα/κηδεμόνα, 3. εκκαθαριστικό έτους 2017, 4. ιατρική βεβαίωση για την κατάσταση υγείας του παιδιού.

Οι εγγραφές διενεργούνται καθημερινά από τις 9:00 πμ έως τη 1:00 μμ στο κτίριο επί της οδού Ευαγγελιστρίας 85-87 (3ος όροφος).

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 27310 27216 (κ. Χριστιάννα Μπλάνα).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος