Μοναδικό στο είδος του το μεταπτυχιακό του Ινστιτούτου Βυζαντινού Πολιτισμού Μυστρά

Η προκήρυξη του προγράμματος

Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 13:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μοναδικό στο είδος του το μεταπτυχιακό του Ινστιτούτου Βυζαντινού Πολιτισμού Μυστρά

Δημοσιοποιήθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Βυζαντινός Κόσμος: Η σχέση του με την Αρχαιότητα και τον Νεότερο Ελληνισμό», το οποίο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία κατά το 2017-2018 και συνεχίζεται στο τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Πρόκειται για το μόνο μεταπτυχιακό των ελληνικών πανεπιστημίων που καλύπτει σημαντικές εκφάνσεις του ελληνικού πολιτισμού στη διαχρονία του (Αρχαιότητα – Βυζάντιο – Νέος Ελληνισμός). Ως εκ τούτου, θα είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους εκπαιδευτικούς και για κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.  

Το πρόγραμμα, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝΕΒΥΠ), διεξάγεται στις εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του ΙΝΕΒΥΠ στον Μυστρά και αρχίζει τον Οκτώβριο του 2018. Απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος επιστημόνων (πτυχιούχων ανθρωπιστικών, παιδαγωγικών, κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών επιστημών, καθώς και αρχιτεκτόνων) από Πανεπιστήμια και ΤΕΙ. Η διάρκεια του μεταπτυχιακού θα είναι 3 εξάμηνα και η διδασκαλία των μαθημάτων θα γίνεται Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο, ώστε να διευκολύνονται οι εργαζόμενοι. Η επιλογή των ενδιαφερομένων θα γίνεται με βάση το βιογραφικό τους και με συνέντευξη.

Στο πρόγραμμα πρόκειται να διδάξουν εγνωσμένης αξίας καθηγητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, αλλά και οι ειδικότεροι καθηγητές άλλων πανεπιστημίων της χώρας μας.   Πρόκειται για εξαιρετικά ποιοτικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο ταυτόχρονα είναι και το οικονομικότερο που προσφέρεται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η πρόσκληση είναι ανηρτημένη στους διαδικτυακούς τόπους του Τμήματος Φιλολογίας και του ΙΝΕΒΥΠ

Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών λήγει στις 5/10/2018.   

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 6972 690437, 27310 28833 και 210 6812052.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος