Κατατακτήριες εξετάσεις για πλήρωση κενών θέσεων στο Μουσικό σχολείο Σπάρτης

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018 14:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κατατακτήριες εξετάσεις για πλήρωση κενών θέσεων στο Μουσικό σχολείο Σπάρτης

Μετά από εισήγηση του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης και σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας κ. Γεώργιος Παπαδάκος προκήρυξε τις παρακάτω κενές θέσεις, προκειμένου να πληρωθούν από άλλες σχολικές μονάδες, μέσω της διαδικασίας των κατατακτηρίων εξετάσεων.

Ειδικότερα, για τη Β’  Γυμνασίου προκηρύσσονται 4 θέσεις και για τη Γ’ Γυμνασίου 9 θέσεις. Επίσης, για την Α’ Λυκειακή Τάξη «ανοίγουν» 14 θέσεις, για τη Β’ Λυκειακή Τάξη 13 θέσεις και για τη Γ’ Λυκειακή Τάξη 18 θέσεις.

Οι κατατακτήριες εξετάσεις θα διενεργηθούν στο χώρο του σχολείου, κατά το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, μετά από νεότερη ανακοίνωση.

Οι υπό κατάταξη μαθητές εξετάζονται σε θεωρητικά μαθήματα Ευρωπαϊκής και Βυζαντινής
μουσικής, καθώς και μαθήματα οργανοχρησίας των αντίστοιχων τάξεων.

Οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες οφείλουν να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στις κατατακτήριες εξετάσεις στη διεύθυνση του σχολείου, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 20/9/2018.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στην ιστοσελίδα του σχολείου και τηλεφωνικά στο  27310 89069.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος