Για τους τρόπους ρύθμισης χρεών ενημερώθηκαν οι Λάκωνες επιχειρηματίες

Τρίτη, 26 Ιούνιος 2018 16:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για τους τρόπους ρύθμισης χρεών ενημερώθηκαν οι Λάκωνες επιχειρηματίες

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας με το ΤΕΕ Πελοποννήσου με θέμα «Ρύθμιση Χρεών Επιχειρήσεων & Ελευθέρων Επαγγελματιών».

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε η διοίκηση του Επιμελητηρίου Λακωνίας, όπως και πλήθος μελών. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Ιωάννης Παναρίτης, αφού απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, παραχώρησε τον λόγο στον κ. Φώτη Κουρμούση, ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους.

Στο πρώτο μέρος της παρουσίασης ο κ. Κουρμούσης, επικεντρώθηκε στα βασικά σημεία – χαρακτηριστικά του νομοθετικού πλαισίου του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών. Ο ομιλητής τόνισε τον τρόπο λειτουργίας του νομοθετικού πλαισίου και εξήγησε αναλυτικά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι ώστε να υπαχθούν στο εν λόγω νομοθετικό καθεστώς.

Στο δεύτερο μέρος της ομιλίας του, ο ειδικός γραμματέας έγινε αποδέκτης πλειάδας ερωτήσεων και παραδειγμάτων από τους συμμετέχοντες. Μέσω του διαλόγου που παρήχθη, αποσαφηνίστηκαν απορίες των παρευρισκομένων και τονίστηκαν τα σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για τους χρήστες του εξωδικαστικού μηχανισμού.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα