Εισηγητής σε δύο εκδηλώσεις το Σαβ/κο ο Ι. Γρυπιώτης

Για τη διαχείριση απορριμμάτων και την εξοικονόμηση ενέργειας

Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2016 18:42 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εισηγητής σε δύο εκδηλώσεις το Σαβ/κο ο Ι. Γρυπιώτης

Στο συμπόσιο «Αυτοδιοίκηση και Εκπαιδευτική Κοινότητα: Ένα Πεδίο Συνεργασίας με Καινοτομίες και Καλές Πρακτικές», που θα λάβει χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης. Αύριο Σάββατο 2 Απριλίου, είναι ομιλητής ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης. Εκεί θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του δήμου του για την ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας στα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Μεθαύριο Κυριακή 3 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει εισήγηση σε εκδήλωση με θέμα «Κλιματική Αλλαγή, Αειφορία και Περιβαλλοντική Διαχείριση στις Κυκλάδες», που διοργανώνεται από τον σύλλογο Παρίων Αντιπαρίων «Η Εκατονταπυλιανή» και θα λάβει χώρα στο χώρο του Ελληνικού Τμήματος (ICOM) του Διεθνούς Συμβουλίου Μουσείων (Αγίων Ασωμάτων 15, Μοναστηράκι).

Οι εισηγήσεις του κ. Γρυπιώτη θα στηριχθούν στη μελέτη που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος Ευρώτα στη διαχείριση των απορριμμάτων και στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας (βιοκλιματική ανάπλαση πλατείας «Πηγών», μελέτη για το κτίριο «Μπασουράκου»). Επίσης, θα αναφερθεί στα συμπεράσματα που έχουν προκύψει και επεξεργαστεί και επιτρέπουν στο δήμαρχο Ευρώτα να προχωρήσει στον στρατηγικό σχεδιασμό του για τα επόμενα χρόνια.

Τέτοιου είδους διοργανώσεις αποτελούν σημαντική ευκαιρία ανάδειξης των καλών πρακτικών και των καινοτόμων δράσεων που σχεδίασε και προσπαθεί να εφαρμόσει ο Δήμος Ευρώτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland