Δύο θέσεις γυμναστών στο Δήμο Σπάρτης

Μέχρι τις 12/1 η υποβολή αιτήσεων

Δευτέρα, 04 Ιανουάριος 2016 15:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δύο θέσεις γυμναστών στο Δήμο Σπάρτης

Την πρόσληψη δύο πτυχιούχων καθηγητών Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ μηνών με ωριαία αποζημίωση, ανακοίνωσε ο Δήμος Σπάρτης. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2015-2016.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την επιτροπή αξιολόγησης αιτήσεων που συστάθηκε με την υπ’ αρ. 65/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης . Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 10 ημερών στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης, από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης των αποτελεσμάτων.

Προθεσμία και τόπος υποβολής αιτήσεων
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης και να υποβάλλουν αίτηση στα Γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης (Διεύθυνση: Δωριέων 11, τηλέφωνο επικοινωνίας: 27310-29082), έως τις 12 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες 9:00΄- 14:00΄.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος