Προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στον ΟΑΕΔ

Για τις ανάγκες των προγραμμάτων κατάρτισης

Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2015 17:19 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις εκπαιδευτικού προσωπικού στον ΟΑΕΔ

Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των προγραμμάτων κατάρτισης της Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Αθήνας, σε ωρομίσθιο διδακτικό και ειδικό εκπαιδευτικό επιστημονικό προσωπικό, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για το σχολικό έτος 2015- 2016, ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να υποβάλουν αίτηση από 24/8 έως 4/9. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης και επιλογής ωρομισθίου εκπαιδευτικού και ειδικού εκπαιδευτικού επιστημονικού προσωπικού, για την κάλυψη των παρακάτω κλάδων και ειδικοτήτων:

1. Πηλοπλαστική - Τουριστικά κεραμικά, 2. Αγιογραφία, 3. Δερμάτινων ειδών, 4.    Ξυλουργική, 5. Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος (Τηλεκατάρτιση), 6. Κατασκευή - Σχεδιασμός Ιστοσελίδων, 7. Υπάλληλος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου.

Η αποστολή των αιτήσεων θα πρέπει να γίνει μόνο ταχυδρομικώς (συστημένο ή με ταχυμεταφορά)  από τον/την υποψήφιο/α,  στην  γραμματεία της παραπάνω Σχολής (ΟΑΕΔ ΣΧΟΛΗ ΑΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ, Λ. Γαλατσίου 19,11141, Γαλάτσι, Αθήνα).

Περαιτέρω πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που ζητούνται από την προκήρυξη, δίνονται από τη Σχολή   Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Αθήνας (Λ. Γαλατσίου 19, 11141, Γαλάτσι, 210 2110878, 210-2023687).

Οι πίνακες θα ισχύουν για ολόκληρο το σχολικό έτος 2015-2016 και θα αφορούν τη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία Αθήνας. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο (μη προσέλευσης μαθητών κλπ) δεν είναι δυνατή η λειτουργία των παραπάνω ειδικοτήτων, ο ΟΑΕΔ δεν υποχρεώνεται να προσλάβει υποψηφίους αυτών των ειδικοτήτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα