Τέλος το ειδικό αυτοκόλλητο τουριστικών καταλυμάτων

Καταργήθηκε με απόφαση Κουντουρά

Τρίτη, 26 Μάιος 2015 15:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Τέλος στη διαδικασία έκδοσης του ειδικού αυτοκόλλητου νόμιμης λειτουργίας τουριστικών καταλυμάτων, βάζει απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Τουρισμού, κ. Έλενας Κουντουρά.

Συγκεκριμένα η διαδικασία είχε νομοθετηθεί τον περασμένο Δεκέμβριο από την πρώην υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη και καθόριζε ότι αρμόδιος φορέας για την έκδοση του ειδικού αυτοκόλλητου νόμιμης λειτουργίας είναι ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ή επαγγελματικές οργανώσεις και ενώσεις μέλη αυτού, στις οποίες ο ΣΕΤΕ αναθέτει με έγγραφη σύμβαση.

Σύμφωνα με την μέχρι τώρα υπουργική απόφαση, που καταργεί η νυν αναπληρώτρια υπουργός, η επιχείρηση έπρεπε να υποβάλλει στο φορέα αίτηση για την έκδοση του ειδικού αυτοκόλλητου νόμιμης λειτουργίας για αριθμό δωματίων ή/και διαμερισμάτων ίσο με τη δυναμικότητα του καταλύματος. Με την αίτηση συνυποβάλλεται φωτοαντίγραφο του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας (ΕΣΛ) του καταλύματος και υπεύθυνη δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου της επιχείρησης ότι το ΕΣΛ βρίσκεται σε ισχύ και ότι δεν έχει επέλθει μεταβολή της αναγραφόμενης στο ΕΣΛ δυναμικότητας του καταλύματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα