Κάλεσμα στους γεωπόνους από την ΕΛΣΤΑΤ

Υποβολή αιτήσεων για στατιστικούς ανταποκριτές

Παρασκευή, 20 Μάρτιος 2015 22:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κάλεσμα στους γεωπόνους από την ΕΛΣΤΑΤ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή, με δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καλεί τους ενδιαφερόμενους γεωπόνους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως στατιστικοί ανταποκριτές στην Ετήσια Γεωργική Στατιστική Έρευνα, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

Σύμφωνα με τις προϋποθέσεις, οι γεωπόνοι θα μπορούν να υποβάλουν την αίτηση από τις 30/3 μέχρι και τις 30/4, ώστε να εγγραφούν στο νέο πιλοτικό Μητρώο Στατιστικών Ανταποκριτών, που θα έχει ισχύ για οκτώ μήνες, από Μάιο 2015 έως και Δεκέμβριο 2015.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Στατιστικών Ανταποκριτών έχουν οι ΠΕ και ΤΕ γεωπόνοι νομικών προσώπων δημόσιου δικαίου, οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και άλλων δημόσιων οργανισμών, καθώς επίσης και γεωπόνοι ιδιώτες, σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι ή ΟΤΑ. Οι αντίστοιχοι πτυχιούχοι των πανεπιστημίων της αλλοδαπής, απαιτείται να έχουν αναγνώριση των πτυχίων τους από το ΔΟΑΤΑΠ, ενώ υπάρχει περιθώριο ηλικίας για γεωπόνους από 22 ετών έως 69.

Οι στατιστικοί ανταποκριτές θα εργαστούν στα στάδια της συλλογής και του ελέγχου των στοιχείων της Ετήσιας Γεωργικής Έρευνας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.statistics.gr στην πρώτη σελίδα, στην ένδειξη «Στατιστικοί Ανταποκριτές ΕΛΣΤΑΤ».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος