Απασχόληση στη Βρετανία για αποφοίτους της Νοσηλευτικής

Ενημερωτική εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Σπάρτης

Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2015 20:41 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απασχόληση στη Βρετανία για αποφοίτους της Νοσηλευτικής

«Εργασία σε NHS Νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου» είναι το θέμα παρουσίασης που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το τμήμα Νοσηλευτικής Σχολής Σπάρτης, σε συνεργασία με την Kate Cowhig International Healthcare Recruitment. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 21 Απριλίου, στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, (Ευσταθίου και Σταματικής Βαλιώτη και Πλαταιών, Σπάρτη). Απευθύνεται σε φοιτητές νοσηλευτικής που σύντομα ολοκληρώνουν τις σπουδές, τους καθώς επίσης και απόφοιτους της νοσηλευτικής, που επιθυμούν να εργαστούν σε δημόσια νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές αναφέρουν: «Γνωρίζοντας το επίπεδο γνώσεων των αποφοίτων της νοσηλευτικής στην Ελλάδα, την πολύ καλή γνώση αγγλικών αλλά και το ενδιαφέρον και αγάπη προς το λειτούργημά τους, πραγματοποιούμε παρουσίαση η οποία αφορά την εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο.  Εργασία σε NHS νοσοκομεία, η ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης είναι θέματα που απασχολούν τους περισσότερους και θα είμαστε δίπλα σας ώστε να λύσουμε όλες σας τις απορίες».

Η εταιρεία Kate Cowhig International Healthcare Recruitment (KCR) με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο) και στην Ιρλανδία (Δουβλίνο, Γκάλγουεϊ) δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο της υγείας, με σκοπό την απασχόληση νοσηλευτριών καθώς και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων σε νοσοκομεία της Ιρλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά στη Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Μέση Ανατολή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ.  Νόρα Παπούλη (Recruitment Coordinator) στο  6948 592 357 ή να αποστέλλουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος