Έρχεται «κύμα» 32.433 προσλήψεων σε Δήμους

Μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

Τετάρτη, 04 Μάρτιος 2015 21:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έρχεται «κύμα» 32.433 προσλήψεων σε Δήμους

Εκδίδεται, στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου, η προκήρυξη για τις 32.433 θέσεις εργασίας στους δήμους όλης της χώρας, μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας. Αυτό ανακοινώθηκε στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα το προεδρείο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων της χώρας (ΚΕΔΕ) και η αναπληρώτρια υπουργός της Ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Η προκήρυξη, που αναμένεται να εκδοθεί από τον ΟΑΕΔ εντός της επόμενης εβδομάδας, θα ορίζει τις προθεσμίες και τη διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Η επιλογή των δικαιούχων θα γίνει με βάση τα κριτήρια και τα στοιχεία του πληροφορικού συστήματος του Οργανισμού υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ.

Στην συγκεκριμένη πρόσκληση υλοποίησης του προγράμματος δεν συμπεριλαμβάνονται θέσεις σχολικών φυλάκων και καθαριστριών. Οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν με νέα προκήρυξη που θα εκδοθεί το επόμενο διάστημα. Στην προκήρυξη που θα εκδοθεί, θα συμπεριλαμβάνονται και ειδικές φόρμες οι οποίες θα πρέπει να συμπληρωθούν από τις δημοτικές αρχές. Οι φόρμες θα περιγράφουν το αντικείμενο απασχόλησης των ωφελούμενων καθώς και το παραγόμενο έργο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος