Τουριστική απόβαση στο Βερολίνο για τη Μονεμβασιά

Συμμετέχει στη διεθνή έκθεση “ITB Berlin”

Τετάρτη, 11 Φεβρουάριος 2015 13:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τουριστική απόβαση στο Βερολίνο για τη Μονεμβασιά

Στη μεγαλύτερη παγκόσμια τουριστική έκθεση “ITB Berlin 2015” θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ο Δήμος Μονεμβασίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης του ετήσιου τουριστικού προγράμματός του. Πρόκειται για μια έκθεση με 174.000 επισκέπτες και 11.000 εκθέτες από 189 χώρες που παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

«Εμπειρία και Εμπειρογνώμονες» είναι ο πυρήνας της  έκθεσης  “ΙΤΒ” του Βερολίνου: ο κορυφαίος Travel Trade Show υπόσχεται σε κάθε συμμετέχοντα μία πολύτιμη εμπειρία - συναντήσεις με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, καθώς και την πολύτιμη γνώση από πρώτο χέρι μέσα από την προσωπική αλληλεπίδραση με τους διεθνείς επαγγελματίες.

Ο Δήμος Μονεμβασίας θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου κάνοντας πράξη την άριστη συνεργασία των δυο φορέων στο θέμα την τουριστικής ανάπτυξης της Λακωνίας,  αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου.

Στη διάρκεια της έκθεσης θα δοθεί η δυνατότητα στο Δήμο Μονεμβασίας να έρθει σε επαφή με μεγάλα τουριστικά γραφεία του εξωτερικού από Ευρώπη, Ασία, Αμερική ώστε να προβάλει το δήμο στο σύνολό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα