27η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Επιτυχής η συμμετοχή της περιφέρειας Πελ/σου
Δευτέρα, 21 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
27η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia
Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της περιφέρειας Πελοποννήσου στην 27η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη, που έλαβε χώρα από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου.
Η αποστολή της Περιφέρειας στελεχώθηκε με τη συμμετοχή φορέων του τουρισμού όλης της Πελοποννήσου, καθώς και αρκετών μεμονωμένων επαγγελματιών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας στο στάντ της Πελ/σου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η Πελοπόννησος ως ενιαίος προορισμός.
Την Περιφέρεια εκπροσώπησαν οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ανδρέας Πουλάς, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της έκθεσης προέβησαν σε αρκετές συνεντεύξεις, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια και την προβολή του προορισμού.
Από το χώρο της περιφέρειας Πελοποννήσου πέρασε το σύνολο των τουριστικών επαγγελματιών που επισκέφθηκαν την έκθεση, καθώς και η πολιτική ηγεσία του τομέα τουρισμού. Επισκέπτες της έκθεσης και εξειδικευμένοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επικοινώνησαν με τους αντιπροσώπους των φορέων τουρισμού της Πελ/σου και ενημερώθηκαν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τις δραστηριότητές, καθώς και τις δυνατότητες προσφορών.
Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα να προβληθεί ο προορισμός μέσω και του επικοινωνιακού έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού, που διανεμήθηκε κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης.
Το Σάββατο 20/11 παραχωρήθηκε ελαφρύ γεύμα και άφθονο πελοποννησιακό κρασί προς τιμήν των 32 ξένων tour operator που φιλοξένησε η έκθεση Philoxenia, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον προορισμό, αλλά κυρίως να έρθουν σε επαφή με τους φορείς του τουρισμού και τους μεμονωμένους ξενοδόχους, που συμμετείχαν στο στάντ της Περιφέρειας.
Την επιτυχή παρουσία της περιφέρειας Πελοποννήσου ήρθε να επιβεβαιώσει και η βράβευση της από τη διοίκηση της διοργανώτριας αρχής, τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Πάρι Μαυρίδη, ως μια από τις καλύτερες συμμετοχές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος